ABOUT
MARNICK – PHOTO VISION BY M

“Ik ben die niet zo extreem lenige fotograaf die zich toch in elke houding wilt wurmen voor die juiste hoek voor de beste foto!”

HET COMPLETE VERHAAL

Wie ik ben? Ik ben die niet zo extreem lenige fotograaf die zich toch in elke houding wilt wurmen voor die juiste hoek voor de beste foto. Daarbij krijg je ook wel eens vieze kleren, want soms lig je daar ineens plat op de grond in het vuil. Maar het gaat uiteindelijke om net die ene gave foto te kunnen maken. Kortom, ik ga ervoor om die persoonlijke speciale momenten zo mooi mogelijk vast te leggen. Daarnaast uiteraard ook om andere unieke professionele foto’s te maken (heb je al een kijkje genomen in mijn portfolio?).

Mijn uitdaging is om het gevoel van dat moment vast te leggen. Je ziet mij dan ook altijd door de camera kijken in plaats van ervoor staan. Thuis sta ik bekend als de grappenmaker, dus ik hoef niet hard te werken om die natuurlijke glimlach naar voren te toveren. Naast mijn fotografie ben ik werkzaam als verpleegkundige in een algemeen ziekenhuis, het zorgzame type die wel tegen wat gekkigheid kan. Naast professionele foto’s die het juiste gevoel geven, probeer ik er ook een fijne beleving van te maken. Als fotograaf mag je toch op bijzondere momenten aanwezig zijn.

De camera’s van tegenwoordig zijn technisch gezien zover ontwikkeld dat we eigenlijk allemaal fotograaf zijn. Door onze smartphones hebben we immers altijd een camera (en zelfs videocamera) bij de hand. Zelf ben ik ook fervent gebruiker van de smartphone camera, altijd op zak en geen moment gaat voorbij zonder een foto (dit nemen mijn vrienden me niet altijd in dank af, wel erg leuk voor op bruiloften, verjaardagen etc.). Inmiddels beschik ik over voldoende kennis en kunde en ben ik het stadium van hobbyfotograaf ver gepasseerd. Ik beschik over professioneel apparatuur van Nikon.
Ik hoop jullie binnenkort voor mijn camera te zien, dan zien jullie mij erachter.

Wie ik ben?
Marnick Pino, jullie fotograaf?

Marnick Pino

INFO AANVRAAG

Neem voor vragen of een vrijblijvende offerte contact met mij op.

 Bel mij

06 20 60 74 96

OF VUL HET CONTACTFORMULIER IN